Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ένας 15χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ένας 15χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Σοκ στο Αγρίνιο από τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου που έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου το μεσημέρι του Σαββάτου (11/9).

Το περιστατικό σύμφωνα με το karvasaras.gr σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00, στην συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως στο Αγρίνιο όταν ο ανήλικος από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, από γείτονα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 15χρονο και το μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί η Υ.Α. Αγρινίου.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.