Πολίτης βρήκε κινητό τηλέφωνο σε πάρκινγκ και το παρέδωσε – «Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά»

Πολίτης βρήκε κινητό τηλέφωνο σε πάρκινγκ και το παρέδωσε – «Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά»

Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβη πολίτης την περασμένη Τετάρτη (8/9) στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο άλλου ατόμου και το παρέδωσε στους υπεύθυνους, με σκοπό να το δώσουν στην οικογένεια από την οποία χάθηκε.

Το περιστατικό έφερε στο φως η μητέρα του παιδιού στο οποίο άνηκε το κινητό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο που παρέδωσε το τηλέφωνο.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο ο οποίος βρήκε το κινητό του γιου μου στο parking του Μακενζυ την Τετάρτη. Μας είχε πέσει και δεν το καταλάβαμε και ο άνθρωπος αυτός το βρήκε και το παρέδωσε στους υπεύθυνους. Ευτυχώς ακόμα υπάρχει Ανθρωπιά. Ρώτησα αν είχαν τα στοιχεία του για να τον ευχαριστήσουμε προσωπικά όμως μου είπαν ότι δεν τα είχαν. Έτσι από εδώ εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Να είναι πάντα καλά αυτός ο κύριος!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE