Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας σε τροχαίο - Προσπάθησε να αποφύγει όχημα και χτύπησε στο πεζοδρόμιο

Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας σε τροχαίο - Προσπάθησε να αποφύγει όχημα και χτύπησε στο πεζοδρόμιο

Σοβαρά τραυματίστηκε γυναίκα σε νέο τροχαίο, που έγινε χθες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες όχημα ενοικιάσεως στον κύριο δρόμο Κάθηκα – Πόλης Χρυσοχούς σε ένα σημείο του δρόμου φέρεται να ανέκοψε την πορεία οχήματος που κατευθυνόταν από την Πόλη Χρυσοχούς προς Κάθηκα.

Για να αποφύγει τη σύγκρουση, το δεύτερο όχημα παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του και αφού κτύπησε σε πεζοδρόμιο ακινητοποιήθηκε.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και παρέμεινε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE