Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας σε τροχαίο - Προσπάθησε να αποφύγει όχημα και χτύπησε στο πεζοδρόμιο

Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας σε τροχαίο - Προσπάθησε να αποφύγει όχημα και χτύπησε στο πεζοδρόμιο

Σοβαρά τραυματίστηκε γυναίκα σε νέο τροχαίο, που έγινε χθες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες όχημα ενοικιάσεως στον κύριο δρόμο Κάθηκα – Πόλης Χρυσοχούς σε ένα σημείο του δρόμου φέρεται να ανέκοψε την πορεία οχήματος που κατευθυνόταν από την Πόλη Χρυσοχούς προς Κάθηκα.

Για να αποφύγει τη σύγκρουση, το δεύτερο όχημα παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του και αφού κτύπησε σε πεζοδρόμιο ακινητοποιήθηκε.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και παρέμεινε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.