ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Δυνατός σεισμός ισχύος 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από την Αθήνα.

Η δόνηση καταγράφηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 10 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοανατολικα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις στα 5 χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό δίνει, επίσης, τον σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο στα 11 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, ενώ αναφέρει ακόμα πιο μικρό εστιακό βάθος, στα 2 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE