ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Δυνατός σεισμός ισχύος 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από την Αθήνα.

Η δόνηση καταγράφηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 10 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοανατολικα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις στα 5 χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό δίνει, επίσης, τον σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο στα 11 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, ενώ αναφέρει ακόμα πιο μικρό εστιακό βάθος, στα 2 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE