ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Δυνατός σεισμός ισχύος 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από την Αθήνα.

Η δόνηση καταγράφηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 10 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοανατολικα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις στα 5 χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό δίνει, επίσης, τον σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο στα 11 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, ενώ αναφέρει ακόμα πιο μικρό εστιακό βάθος, στα 2 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE