ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Δυνατός σεισμός ισχύος 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από την Αθήνα.

Η δόνηση καταγράφηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 10 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοανατολικα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις στα 5 χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό δίνει, επίσης, τον σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο στα 11 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, ενώ αναφέρει ακόμα πιο μικρό εστιακό βάθος, στα 2 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE