ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Αθήνα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Δυνατός σεισμός ισχύος 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έξω από την Αθήνα.

Η δόνηση καταγράφηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 10 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοανατολικα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις στα 5 χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της Αθήνας.

Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό δίνει, επίσης, τον σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο στα 11 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, ενώ αναφέρει ακόμα πιο μικρό εστιακό βάθος, στα 2 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE