Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυκτα αλλοδαπός μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών ομοεθνή του, ο οποίος προηγουμένως είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού τον άφησε εκεί για περίθαλψη, έφυγε και επέστρεψε μετά από μία ώρα.

Έξω από το νοσοκομείο, βρίσκονταν άλλοι τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο ένας εξ αυτών ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι τρεις τράπηκαν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών αλλοδαπών, ηλικίας 28, 27, και 24, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE