Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυκτα αλλοδαπός μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών ομοεθνή του, ο οποίος προηγουμένως είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού τον άφησε εκεί για περίθαλψη, έφυγε και επέστρεψε μετά από μία ώρα.

Έξω από το νοσοκομείο, βρίσκονταν άλλοι τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο ένας εξ αυτών ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι τρεις τράπηκαν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών αλλοδαπών, ηλικίας 28, 27, και 24, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE