Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα έξω από τις Πρώτες Βοήθειες – Πήγε για να πάρει ασθενή στο νοσοκομείο και του επιτέθηκαν

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυκτα αλλοδαπός μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών ομοεθνή του, ο οποίος προηγουμένως είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού τον άφησε εκεί για περίθαλψη, έφυγε και επέστρεψε μετά από μία ώρα.

Έξω από το νοσοκομείο, βρίσκονταν άλλοι τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο ένας εξ αυτών ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι τρεις τράπηκαν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών αλλοδαπών, ηλικίας 28, 27, και 24, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE