Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 10.478 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα πέντε προήλθαν από το εξωτερικό, 38 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 91 είναι τοπικές μεταδόσεις.
Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 35, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 20, στην κατεχόμενη Μόρφου 7, στην Λεύκα 3 και στο Τρίκωμο 2.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 18.082 κρούσματα και 71 θάνατοι στις περιοχές της Κύπρου που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE