Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 10.478 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα πέντε προήλθαν από το εξωτερικό, 38 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 91 είναι τοπικές μεταδόσεις.
Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 35, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 20, στην κατεχόμενη Μόρφου 7, στην Λεύκα 3 και στο Τρίκωμο 2.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 18.082 κρούσματα και 71 θάνατοι στις περιοχές της Κύπρου που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE