Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 10.478 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα πέντε προήλθαν από το εξωτερικό, 38 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 91 είναι τοπικές μεταδόσεις.
Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 35, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 20, στην κατεχόμενη Μόρφου 7, στην Λεύκα 3 και στο Τρίκωμο 2.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 18.082 κρούσματα και 71 θάνατοι στις περιοχές της Κύπρου που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE