Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 10.478 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα πέντε προήλθαν από το εξωτερικό, 38 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 91 είναι τοπικές μεταδόσεις.
Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 35, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 20, στην κατεχόμενη Μόρφου 7, στην Λεύκα 3 και στο Τρίκωμο 2.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 18.082 κρούσματα και 71 θάνατοι στις περιοχές της Κύπρου που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE