Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 134 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 10.478 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα πέντε προήλθαν από το εξωτερικό, 38 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 91 είναι τοπικές μεταδόσεις.
Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 24, στην Κερύνεια 35, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 20, στην κατεχόμενη Μόρφου 7, στην Λεύκα 3 και στο Τρίκωμο 2.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 18.082 κρούσματα και 71 θάνατοι στις περιοχές της Κύπρου που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE