ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 23χρονος - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 23χρονος - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία άνδρας αφρικανικής καταγωγής μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για την Γαλλία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως είναι γνήσιο το διαβατήριο που κατείχε και παρουσίασε, όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου που εμφανίζεται στη φωτογραφία με το πρόσωπο που παρουσίαζε το διαβατήριο είχαν αρκετές διαφορές.

Κατόπιν τούτου, αυτός ανακρίθηκε από το ΤΑΕ Πάφου και ανέφερε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα, ότι κατάγεται από τον Κόνγκο και ότι είναι ηλικίας 23 ετών.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.