ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 23χρονος - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

ΠΑΦΟΣ: Υπό τριήμερη κράτηση 23χρονος - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία άνδρας αφρικανικής καταγωγής μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για την Γαλλία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως είναι γνήσιο το διαβατήριο που κατείχε και παρουσίασε, όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου που εμφανίζεται στη φωτογραφία με το πρόσωπο που παρουσίαζε το διαβατήριο είχαν αρκετές διαφορές.

Κατόπιν τούτου, αυτός ανακρίθηκε από το ΤΑΕ Πάφου και ανέφερε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα, ότι κατάγεται από τον Κόνγκο και ότι είναι ηλικίας 23 ετών.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE