ΠΑΦΟΣ: Δύο οδηγοί βρέθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

ΠΑΦΟΣ: Δύο οδηγοί βρέθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Δύο υποθέσεις οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στη 1:00 σήμερα τα ξημερώματα μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενεργούσαν περιπολία στην Πάφο όταν ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος. Από την προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Ακολούθως αυτός έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο σφραγίστηκε και θα σταλεί στο χημείο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Εξάλλου, μέλη της ομάδας Ζ στις 02:00 το πρωί ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 38χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών η ένδειξη ήταν θετική, ενώ έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο σφραγίστηκε και θα σταλεί στο Χημείο για περαιτέρω εξετάσεις.   

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ Πάφου διενεργούν τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE