Άντρη Καραντώνη – Νεοκλής Σκουρουμούνης: Γιορτάζουν 6 χρόνια ευτυχισμένου γάμου (Φώτο)

Άντρη Καραντώνη – Νεοκλής Σκουρουμούνης: Γιορτάζουν 6 χρόνια ευτυχισμένου γάμου (Φώτο)

Οι τρυφερές ευχές της παρουσιάστριας στον σύζυγο της

Έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Άντρη Καραντώνη και ο Νεοκλής Σκουρουμούνης, ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου, ξεκινώντας το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο αθλητής σύζυγος της, επισφράγισαν τον έρωτα τους, ύστερα από μια μακρόχρονη σχέση, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE