Στην Εντατική κοριτσάκι 2 ετών από επιπλοκή κορωνοϊού – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στην Εντατική κοριτσάκι 2 ετών από επιπλοκή κορωνοϊού – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι 2,5 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Αβραάμ Ηλία το κοριτσάκι είχε γίνει εισαγωγή την περασμένη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και με εξάνθημα στο σώμα, ωστόσο χρειάστηκε η εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι παρουσίασε το πολυφλεγμονώδες σύνδρομο MIS-C, επιπλοκή του κορωνοϊού από τον οποίο είχε προσβληθεί πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE