Στην Εντατική κοριτσάκι 2 ετών από επιπλοκή κορωνοϊού – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στην Εντατική κοριτσάκι 2 ετών από επιπλοκή κορωνοϊού – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι 2,5 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Αβραάμ Ηλία το κοριτσάκι είχε γίνει εισαγωγή την περασμένη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και με εξάνθημα στο σώμα, ωστόσο χρειάστηκε η εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι παρουσίασε το πολυφλεγμονώδες σύνδρομο MIS-C, επιπλοκή του κορωνοϊού από τον οποίο είχε προσβληθεί πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!