ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραμένει άφαντος εδώ και μια εβδομάδα 44χρονος από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραμένει άφαντος εδώ και μια εβδομάδα 44χρονος από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του STEFAN ALEXANDRU, 44 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, στην επαρχία Λεμεσού, από το απόγευμα της 5ης Σεπτεμβρίου 2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.