Συνέλαβαν γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα – Αναμένεται η έκδοση του πίσω στο νησί

Συνέλαβαν γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα – Αναμένεται η έκδοση του πίσω στο νησί

Χειροπέδες σε γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή πέρασαν οι Ελλαδικές Αρχές την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Εναντίον του Ελληνοκύπριου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις πλαστογραφίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για επτά υποθέσεις που διαπράχθηκαν κατά το έτος 2009 σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία.

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε καταφέρει να αποσπάσει επιταγές που το συνολικό τους ποσό ανερχόταν στις 237 χιλιάδες. Όταν τις εξαργύρωσε μετά εξαφανίστηκε.

Για τη σύλληψη του Ελληνοκύπριου έχουν ειδοποιηθεί οι κυπριακές Αρχές και αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικαστικές διαδικασίες για έκδοση του στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.