Πρόεδρος της Βουλής: Kανένας δεν νοείται να διώκεται για την καλλιτεχνική του έκφραση

Πρόεδρος της Βουλής: Kανένας δεν νοείται να διώκεται για την καλλιτεχνική του έκφραση

Κανένας δεν νοείται να διώκεται για την καλλιτεχνική του έκφραση, λέει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Ένα είναι η κριτική και οι αντίθετες αισθητικές απόψεις απέναντι στην Τέχνη και άλλο είναι να διώκεσαι για το πώς εκφράζεσαι καλλιτεχνικά, σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Η Δημοκρατία και η Παιδεία δεν απειλούνται από οποιαδήποτε μορφή τέχνης και κανένας δεν νοείται να διώκεται για την καλλιτεχνική του έκφραση», καταλήγει η κ. Δημητρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE