Γλυκά Νερά:  Έσβησαν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος» - Τι γίνεται με την επιμέλεια του μωρού της

Γλυκά Νερά:  Έσβησαν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος» - Τι γίνεται με την επιμέλεια του μωρού της

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο μνήμα της άτυχης μητέρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE, οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, ως ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έχει ήδη την προσωρινή επιμέλεια του μικρού κοριτσιού της, που έχασε τόσο άδικα την μητέρα του πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει το μικρό κορίτσι, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE