«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, παρά το Αλεθρικό.

Ο 21χρονος, οδηγούσε με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, με μη εγγεγραμμένο όχημα και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο 21χρονος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.    

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE