«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, παρά το Αλεθρικό.

Ο 21χρονος, οδηγούσε με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, με μη εγγεγραμμένο όχημα και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο 21χρονος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.    

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE