«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, παρά το Αλεθρικό.

Ο 21χρονος, οδηγούσε με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, με μη εγγεγραμμένο όχημα και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο 21χρονος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.    

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE