«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη 21χρονος

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, παρά το Αλεθρικό.

Ο 21χρονος, οδηγούσε με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, με μη εγγεγραμμένο όχημα και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Ο 21χρονος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.    

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE