Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση οδήγησης χωρίς ασφάλεια και με ληγμένη μαθητική άδεια εναντίον 19χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 19χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος φαίνεται να οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια έναντι τρίτου με ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας.

Επίσης του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοτέστ και νάρκοτεστ αλλά, σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία, αυτός αρνήθηκε .

Το όχημα του μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου και ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE