Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση οδήγησης χωρίς ασφάλεια και με ληγμένη μαθητική άδεια εναντίον 19χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 19χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος φαίνεται να οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια έναντι τρίτου με ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας.

Επίσης του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοτέστ και νάρκοτεστ αλλά, σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία, αυτός αρνήθηκε .

Το όχημα του μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου και ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.