ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοβαρός τραυματισμός μετά από ανατροπή τετράτροχης μοτοσικλέτας - Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο

Σοβαρός τραυματισμός μετά από ανατροπή τετράτροχης μοτοσικλέτας - Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο

Ο σοβαρός τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη με τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στις 14:40 μόνιμος κάτοικος Πάφου οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα του ενοικιάσεως στον κύριο δρόμο Ανδρολύκου – Πιττοκόπου με συνοδηγό.

Σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Πάφου ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι αριστερά του δρόμου .

Από το ατύχημα οι δύο επιβαίνοντες στην τετράτροχη μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου παρέμειναν για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Εξάλλου, σήμερα στη 01:30 το πρωί 24χρονος από την Πάφο οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του στον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς με κατεύθυνση την Πάφο και συνοδηγό 23χρονο επίσης από την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά το χωριό Χρυσοχού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τσιμεντένιο προστατευτικό περιτοίχισμα.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 24χρονος υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό και έφερε εκδορές στα χέρια και στην δεξιά πλευρά του σώματος του, ενώ ο 23χρονος υπέστη κάταγμα δεξιού ζυγωματικού και θλάση πνεύμονα.

Οι δύο τραυματίες κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση στο ΓΝ Πάφου. Η σκηνή του ατυχήματος σκιαγραφήθηκε και ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top