Παύλος Μυλωνάς: Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ- Τι έγραψε στην επιστολή του

Παύλος Μυλωνάς: Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ- Τι έγραψε στην επιστολή του

Την παραίτησή του από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού κόμματος, ανακοίνωσε ο Παύλος Μυλωνάς.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Ευχαριστώ».

Χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σ αυτή την απόφαση, ο κύριος Μυλωνάς απέστειλε την παραίτησή του στις 16 Ιουνίου 2021 και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.