Παύλος Μυλωνάς: Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ- Τι έγραψε στην επιστολή του

Παύλος Μυλωνάς: Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ- Τι έγραψε στην επιστολή του

Την παραίτησή του από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού κόμματος, ανακοίνωσε ο Παύλος Μυλωνάς.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Ευχαριστώ».

Χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σ αυτή την απόφαση, ο κύριος Μυλωνάς απέστειλε την παραίτησή του στις 16 Ιουνίου 2021 και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE