Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Η έλξη μεταξύ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας έχει μετατραπεί σ' ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο. Από την πρώτη μέρα της συγκατοίκησης μέσα στο σπίτι του "Big Brother” οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, και πλέον δεν πάει πιο κοντά.

Ούτε οι κάμερες, ούτε και ο Μεγάλος Αδερφός δεν τους εμπόδισαν από το να εκφράσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Στα πλάνα, οι παίκτες φαίνονται να φιλιούνται παθιασμένα κάτω από την ντουζιέρα. Όταν ρωτήθηκαν από τον Big Brother για το ποια είναι η φύση της σχέσης τους, εκείνοι απάντησαν χαριτολογώντας πως διατηρούν μία "φιλική" σχέση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE