Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Η έλξη μεταξύ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας έχει μετατραπεί σ' ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο. Από την πρώτη μέρα της συγκατοίκησης μέσα στο σπίτι του "Big Brother” οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, και πλέον δεν πάει πιο κοντά.

Ούτε οι κάμερες, ούτε και ο Μεγάλος Αδερφός δεν τους εμπόδισαν από το να εκφράσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Στα πλάνα, οι παίκτες φαίνονται να φιλιούνται παθιασμένα κάτω από την ντουζιέρα. Όταν ρωτήθηκαν από τον Big Brother για το ποια είναι η φύση της σχέσης τους, εκείνοι απάντησαν χαριτολογώντας πως διατηρούν μία "φιλική" σχέση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE