ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

Στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Σιας παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στην περιοχή Σιας, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι μειωμένη.

Αρνητικά επηρεάζεται και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, που είναι αυξημένη, με τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE