Δύσκολες στιγμές για τον Ευθύμιο Δίπλαρο – Διαγνώσθηκε με καρκίνο η σύζυγος του

Δύσκολες στιγμές για τον Ευθύμιο Δίπλαρο – Διαγνώσθηκε με καρκίνο η σύζυγος του

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η οικογένεια του τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η σύζυγος του Αργυρώ Ροτσίδου διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και σήμερα έχει ξεκινήσει τις πρώτες χημειοθεραπείες για αντιμετώπιση του.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Γερμανία, όπου θα απουσιάζουν για αρκετούς μήνες έτσι ώστε η Αργυρώ να μπορέσει να προχωρήσει σε μία σειρά από χημειοθεραπείες. Η κατάσταση της κρίνεται ως δύσκολη, ωστόσο οι γιατροί δείχνουν αισιόδοξοι.

Όπως πληροφορούμαστε τα τρία παιδιά τους βρίσκονται στην Κύπρο μαζί με τους παππούδες τους.

Το Themaonline επικοινώνησε με τον Ευθύμιο Δίπλαρο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα τρυφερό μήνυμα προς τη σύζυγο του. «Αφιερωμένο σε σένα αγάπη μου, που μου απέδειξες πόσο δυνατή ήσουν στις δυσκολίες.. Με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα δώσουμε μαζί, αυτήν, την πιο δύσκολη μάχη..» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE