Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες για σήμερα, Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, με ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι αναμένονται μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν το εσωτερικό, τα ορεινά αλλά και παράλιες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η ένταση τα βροχής πιθανόν να φτάσει τα 50 χιλιοστά ανά ώρα ενώ πιθανόν να πέσει και χαλάζι, προστίθεται τέλος στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE