Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες για σήμερα, Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, με ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι αναμένονται μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν το εσωτερικό, τα ορεινά αλλά και παράλιες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η ένταση τα βροχής πιθανόν να φτάσει τα 50 χιλιοστά ανά ώρα ενώ πιθανόν να πέσει και χαλάζι, προστίθεται τέλος στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE