Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες για σήμερα, Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, με ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι αναμένονται μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν το εσωτερικό, τα ορεινά αλλά και παράλιες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η ένταση τα βροχής πιθανόν να φτάσει τα 50 χιλιοστά ανά ώρα ενώ πιθανόν να πέσει και χαλάζι, προστίθεται τέλος στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE