Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες -  Η ανακοίνωση της Μετεωρολογικής

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες για σήμερα, Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, με ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι αναμένονται μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν το εσωτερικό, τα ορεινά αλλά και παράλιες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η ένταση τα βροχής πιθανόν να φτάσει τα 50 χιλιοστά ανά ώρα ενώ πιθανόν να πέσει και χαλάζι, προστίθεται τέλος στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.