«Παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου από την εφηβεία και αρχίσαμε να κάνουμε swinging»

«Παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου από την εφηβεία και αρχίσαμε να κάνουμε swinging»

ίναι γονείς, δηλώνουν ευτυχισμένοι στον γάμο τους και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μοιράζεσαι το κρεβάτι με άλλα ζευγάρια.

Το ζευγάρι καλεί ορισμένες φορές άλλους swingers για σεξ, όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από την εφηβεία τονίζει μάλιστα πως δεν θα έπρεπε να ντρέπεται κανείς για την επιλογή της ανταλλαγής ζευγαριών.

Η 29χρονη μητέρα χρησιμοποιεί το όνομα Vista Wife και προωθεί το lifestyle της στα social media και στο OnlyFans. Η ίδια και ο 30χρονος σύζυγός της μίλησαν στη Daily Star, σημειώνοντας: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι είναι ΟΚ να θέλεις πάντα κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει ντροπή στο να θέλεις περισσότερα στο κρεβάτι.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την ανταλλαγή συντρόφων αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν ή αισθάνονται ότι θα τους επικρίνουν. Ελπίζουμε ότι με το να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός για το θέμα αυτό δεν θα είναι τόσο ταμπού».


Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν 16 και 17 ετών και έκανε το πρώτο του παιδί λίγο καιρό αργότερα. Είναι παντρεμένοι εδώ και 10 σχεδόν χρόνια. Πριν από τρία χρόνια όμως ο σύζυγος πρότεινε το swinging.

Η Vista Wife θυμάται: «Πάντα ήμουν bisexual και ο σύντροφός μου ήρθε και μου μίλησε για αυτή την ιστοσελίδα για swingers. Και οι δύο είπαμε ότι θα ήμασταν ανοιχτοί και ότι αν δεν μας άρεσε η πρώτη συνάντηση, θα το αφήναμε.

Πάντα θα υπάρχει αμφιβολία, κάναμε πολλές συζητήσεις του στιλ “αν γνωρίσεις κάποιον και τον προτιμάς σε σχέση με εμένα;”. Είμαστε όμως μαζί τόσο καιρό και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και έχουμε μια δυνατή σχέση. Έχουμε τον γάμο και τα παιδιά μας, έτσι αυτό είχε περισσότερη πλάκα.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την αγάπη με το σεξ αλλά μόλις τα διαχωρίσεις, τότε κυριαρχεί ένα μεγάλο κύμα αδρεναλίνης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE