ΔΙΕΘΝΗ

«Παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου από την εφηβεία και αρχίσαμε να κάνουμε swinging»

«Παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου από την εφηβεία και αρχίσαμε να κάνουμε swinging»

ίναι γονείς, δηλώνουν ευτυχισμένοι στον γάμο τους και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μοιράζεσαι το κρεβάτι με άλλα ζευγάρια.

Το ζευγάρι καλεί ορισμένες φορές άλλους swingers για σεξ, όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από την εφηβεία τονίζει μάλιστα πως δεν θα έπρεπε να ντρέπεται κανείς για την επιλογή της ανταλλαγής ζευγαριών.

Η 29χρονη μητέρα χρησιμοποιεί το όνομα Vista Wife και προωθεί το lifestyle της στα social media και στο OnlyFans. Η ίδια και ο 30χρονος σύζυγός της μίλησαν στη Daily Star, σημειώνοντας: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι είναι ΟΚ να θέλεις πάντα κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει ντροπή στο να θέλεις περισσότερα στο κρεβάτι.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την ανταλλαγή συντρόφων αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν ή αισθάνονται ότι θα τους επικρίνουν. Ελπίζουμε ότι με το να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός για το θέμα αυτό δεν θα είναι τόσο ταμπού».


Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν 16 και 17 ετών και έκανε το πρώτο του παιδί λίγο καιρό αργότερα. Είναι παντρεμένοι εδώ και 10 σχεδόν χρόνια. Πριν από τρία χρόνια όμως ο σύζυγος πρότεινε το swinging.

Η Vista Wife θυμάται: «Πάντα ήμουν bisexual και ο σύντροφός μου ήρθε και μου μίλησε για αυτή την ιστοσελίδα για swingers. Και οι δύο είπαμε ότι θα ήμασταν ανοιχτοί και ότι αν δεν μας άρεσε η πρώτη συνάντηση, θα το αφήναμε.

Πάντα θα υπάρχει αμφιβολία, κάναμε πολλές συζητήσεις του στιλ “αν γνωρίσεις κάποιον και τον προτιμάς σε σχέση με εμένα;”. Είμαστε όμως μαζί τόσο καιρό και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και έχουμε μια δυνατή σχέση. Έχουμε τον γάμο και τα παιδιά μας, έτσι αυτό είχε περισσότερη πλάκα.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την αγάπη με το σεξ αλλά μόλις τα διαχωρίσεις, τότε κυριαρχεί ένα μεγάλο κύμα αδρεναλίνης».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top