Το ΠΑΛΕΨΕ η «Κυρία», όμως η Παρτιζάν την κέρασε… «φαρμάκι»

Το ΠΑΛΕΨΕ η «Κυρία», όμως η Παρτιζάν την κέρασε… «φαρμάκι»

Με το… αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ η Ανόρθωση, αφού ηττήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/09) στο ΓΣΠ από την Παρτιζάν με 0-2 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πάλεψε, αλλά οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη, αποκτώντας από νωρίς πλεονέκτημα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE