Το ΠΑΛΕΨΕ η «Κυρία», όμως η Παρτιζάν την κέρασε… «φαρμάκι»

Το ΠΑΛΕΨΕ η «Κυρία», όμως η Παρτιζάν την κέρασε… «φαρμάκι»

Με το… αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ η Ανόρθωση, αφού ηττήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/09) στο ΓΣΠ από την Παρτιζάν με 0-2 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πάλεψε, αλλά οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη, αποκτώντας από νωρίς πλεονέκτημα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE