ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απελπισμένη η μητέρα της μικρής Ιωάννας: Δεν της βάζουν συνοδό για το σχολείο - «Έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» - ΒΙΝΤΕΟ

Απελπισμένη η μητέρα της μικρής Ιωάννας: Δεν της βάζουν συνοδό για το σχολείο - «Έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» - ΒΙΝΤΕΟ

Aπορρίφθηκε η αίτηση της μητέρας της μικρής Ιωάννας για σχολικό συνοδό, η οποία διαγνώστηκε με αυτισμό και νοητική στέρηση.


Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η μητέρα της μικρής Ιωάννας κα. Ρούλα Κούβαρου, ανέφερε ότι μετά την απόρριψη της αίτησης για σχολικό συνοδό, η οποία απορρίφθηκε και αυτή.

«Στην πρώτη αίτηση που κάναμε μας είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό και αν θέλουμε να κάνουμε ένσταση να το τεκμηριώσουμε. Έστειλα όλο το ιστορικό της Ιωάννας και όλες τις αξιολογήσεις της που έγιναν από εγγεγραμμένους ψυχίατρους και παιδοθεραπευτές», είπε χαρακτηριστικά.

«Η επιστολή που πήρα έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κούβαρου.

Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι αυτό που ακούει τον ξενίζει, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν ειδικές επιτροπές, οι οποίες επιλαμβάνονται όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκες και βγαίνουν αποφάσεις. Δεν εγκρίνει το Υπουργείο Παιδείας τις αιτήσεις.», ενώ παράλληλα ζήτησε όπως του δοθούν τα στοιχεία της οικογένειας για να μπορεί να ερευνήσει το θέμα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top