Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναφορά στην πεθερά της, μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, έκανε χθες (16/9) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που το είδαμε για πρώτη φορά, καθώς η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιες αναφορές.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη όταν συνδέθηκε με την συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη που μεταφέρει το βασιλικό ρεπορτάζ από το Λονδίνο είπε:

«Ξέρετε τι ώρα είναι; Είναι η ώρα της Λίλης. Τώρα, Λίλη ή Λιλή δεν ξέρω. Εγώ το αγαπώ το Λίλη, είναι το όνομα της πεθερούλας μου και είναι η πιο γλυκιά του κόσμου, οπότε το λέω με μεγάλη χαρά». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE