Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναφορά στην πεθερά της, μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, έκανε χθες (16/9) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που το είδαμε για πρώτη φορά, καθώς η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιες αναφορές.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη όταν συνδέθηκε με την συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη που μεταφέρει το βασιλικό ρεπορτάζ από το Λονδίνο είπε:

«Ξέρετε τι ώρα είναι; Είναι η ώρα της Λίλης. Τώρα, Λίλη ή Λιλή δεν ξέρω. Εγώ το αγαπώ το Λίλη, είναι το όνομα της πεθερούλας μου και είναι η πιο γλυκιά του κόσμου, οπότε το λέω με μεγάλη χαρά». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE