Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου σε δρόμους της Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας για να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε το σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει μπαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στα ελαστικά του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν.

Ο οδηγός είναι άντρας 57 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και μεγάλο χρηματικό ποσό περίπου 20 χιλιάδες ευρώ. 

Ο οδηγός συνελήφθη και το αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE