Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου σε δρόμους της Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας για να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε το σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει μπαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στα ελαστικά του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν.

Ο οδηγός είναι άντρας 57 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και μεγάλο χρηματικό ποσό περίπου 20 χιλιάδες ευρώ. 

Ο οδηγός συνελήφθη και το αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE