Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα. όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE