Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Λύση στο μυστήριο Mad Clip: Βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός και το κινητό του

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα. όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE