Φρουροί του Σιζόπουλου επιτέθηκαν σε υποψήφιο της ΕΔΕΚ – Καταγγελία στην Αστυνομία

Φρουροί του Σιζόπουλου επιτέθηκαν σε υποψήφιο της ΕΔΕΚ – Καταγγελία στην Αστυνομία

Καταγγελία ενώπιον των Αρχών για επίθεση σε υποψήφιο της ΕΔΕΚ από φρουρούς του προέδρου, Μαρίνου Σιζόπουλου.

Συγκεκριμένα ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Διογένους κατήγγειλε ότι στη χθεσινή συνδιάσκεψη στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από φρουρούς του Σιζόπουλου.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση έχει ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία το περιστατικό με επιστολή του Ανδρέα Διογένους προς τον Αρχηγό, όπου σημειώνεται επίσης πως: «ανέλαβαν αναρμοδίως και παράνομα τον ρόλο εποπτείας της διαδικασίας, επενέβαιναν στη διαδικασία, προέβαιναν σε παρατηρήσεις προς τους ψηφοφόρους και σε μερικές περιπτώσεις προπηλάκιζαν ψηφοφόρους».

Ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Δημήτρης Παπαδάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό με μία ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο twitter λέγοντας: «Υποθέτω ότι οι φρουροί των αρχηγών των κομμάτων έχουν επιφορτιστεί και το έργο του τραμπουκισμού για να γίνεται με τόση συνέπεια .Βέβαια έχει δυο χρόνια που κατήγγειλα συμπεριφορές και αναμένω .@Cyprus_Police. Μήπως πρέπει να υπουργοποιηθώ για να γίνει κάτι ;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE