Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) παρέδωσε, μέσω των Προέδρων των Επαρχιακών του Συμβουλίων Λεμεσού και Λάρνακας, στους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων Αγίων Βαβατσινιάς, Ακαπνού, Αρακαπά, Βαβατσινιάς, Επταγώνιας, Μελίνης και Συκόπετρας, οι οποίες έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο, δωροκουπόνια για 113 μαθητές για αγορά σχολικών ειδών, προσφορά της AstroBank, αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση.


Το ΠΣΣΕ «ευχαριστεί θερμά την AstroBank για τη συμμετοχή της σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των παιδιών για την αγορά σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και για την στήριξη των κοινοτήτων που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά μέσω της εκστρατείας «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας», αναφέρεται τέλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου, το οποίο ανοίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE