Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Παραδόθηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πυρόπληκτων περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) παρέδωσε, μέσω των Προέδρων των Επαρχιακών του Συμβουλίων Λεμεσού και Λάρνακας, στους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων Αγίων Βαβατσινιάς, Ακαπνού, Αρακαπά, Βαβατσινιάς, Επταγώνιας, Μελίνης και Συκόπετρας, οι οποίες έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο, δωροκουπόνια για 113 μαθητές για αγορά σχολικών ειδών, προσφορά της AstroBank, αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση.


Το ΠΣΣΕ «ευχαριστεί θερμά την AstroBank για τη συμμετοχή της σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των παιδιών για την αγορά σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και για την στήριξη των κοινοτήτων που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά μέσω της εκστρατείας «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας», αναφέρεται τέλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE