ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 30χρονου Παναγιώτη – Τα όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 30χρονου Παναγιώτη – Τα όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Φρέναρου – Αυγόρου, το πρωί της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους και όπως διαφάνηκε ο θάνατος του 30χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό και ρήξη ζωτικών οργάνων μετά από το τροχαίο ατύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο 30χρονος Παναγιώτης Ευαγγέλου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου. Ο άτυχος 30χρονος καταλείπει σύζυγο και κοριτσάκι τριών ετών.

Ο Παναγιώτης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στον δρόμο Φρέναρος – Αυγόρου με αποτέλεσμα να καταλήξει σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως να ακινητοποιηθεί σε δέντρο. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top