Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 30χρονου Παναγιώτη – Τα όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 30χρονου Παναγιώτη – Τα όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Φρέναρου – Αυγόρου, το πρωί της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους και όπως διαφάνηκε ο θάνατος του 30χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό και ρήξη ζωτικών οργάνων μετά από το τροχαίο ατύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο 30χρονος Παναγιώτης Ευαγγέλου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου. Ο άτυχος 30χρονος καταλείπει σύζυγο και κοριτσάκι τριών ετών.

Ο Παναγιώτης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στον δρόμο Φρέναρος – Αυγόρου με αποτέλεσμα να καταλήξει σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως να ακινητοποιηθεί σε δέντρο. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE