Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίζει το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την τρίτη δόση του εμβολίου και τις ηλικίες τις οποίες αφορά.

Σύμφωνα με το Υπ. Υγείας, επειδή δημιουργήθηκε παρεξήγηση στους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι έχουν τώρα προτεραιότητα για εμβολιασμό στη Τρίτη δόση, διευκρινίζεται ότι για να χορηγηθεί η ενισχυτική δόση θα πρέπει να έχουν παρέλθουν 4 εβδομάδες από τη 2η δόση του εμβολίου.

Η περίοδος των 6 μηνών αφορά όλους τους υπόλοιπους πολίτες, 65 ετών και άνω, επαγγελματίες υγείας και διαμένοντες σε οίκους ευγηρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE