Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την τρίτη δόση στις ευπαθείς ομάδες

Διευκρινίζει το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την τρίτη δόση του εμβολίου και τις ηλικίες τις οποίες αφορά.

Σύμφωνα με το Υπ. Υγείας, επειδή δημιουργήθηκε παρεξήγηση στους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι έχουν τώρα προτεραιότητα για εμβολιασμό στη Τρίτη δόση, διευκρινίζεται ότι για να χορηγηθεί η ενισχυτική δόση θα πρέπει να έχουν παρέλθουν 4 εβδομάδες από τη 2η δόση του εμβολίου.

Η περίοδος των 6 μηνών αφορά όλους τους υπόλοιπους πολίτες, 65 ετών και άνω, επαγγελματίες υγείας και διαμένοντες σε οίκους ευγηρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE