Κάνουν... ντεμπούτο τα Walk In για εμβολιασμό ηλικιωμένων με τρίτη δόση - Πότε θα λειτουργήσει η Πύλη Εμβολιασμού

Κάνουν... ντεμπούτο τα Walk In για εμβολιασμό ηλικιωμένων με τρίτη δόση - Πότε θα λειτουργήσει η Πύλη Εμβολιασμού

Πρεμιέρα για εξυπηρέτηση πολιτών άνω των 86 κάνουν τα κέντρα ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) από σήμερα (22/9) για χορήγηση της τρίτης δόσης. Θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι. 

Η εν λόγω ρύθμιση τίθεται σε ισχύ αφού δεν έχει διευθετηθεί ακόμη η Πύλη Εμβολιασμού ώστε οι δικαιούχοι να μπορούν να κανονίζουν τα ραντεβού τους πιο εύκολα από εκεί.

Οι πολίτες που θέλουν να μεταβούν στα σημεία και να λάβουν την ενισχυτική δόση, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Σε χθεσινές του (21/9) δηλώσεις, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του εμβολιασμού, υπενθυμίζοντας ότι πρώτοι θα πρέπει να εμβολιαστούν όσοι έχουν κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το booster shot (σ.σ. ενισχυτική δόση) θα χορηγούνται εμβόλια τεχνολογίας mRNA (Pfizer/BioNTech και Moderna).

Δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού για την 3η δόση μέσω της Πύλης Εμβολιασμού αναμένεται να υπάρχει στις αρχές Οκτωβρίου και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE