ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κάνουν... ντεμπούτο τα Walk In για εμβολιασμό ηλικιωμένων με τρίτη δόση - Πότε θα λειτουργήσει η Πύλη Εμβολιασμού

Κάνουν... ντεμπούτο τα Walk In για εμβολιασμό ηλικιωμένων με τρίτη δόση - Πότε θα λειτουργήσει η Πύλη Εμβολιασμού

Πρεμιέρα για εξυπηρέτηση πολιτών άνω των 86 κάνουν τα κέντρα ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) από σήμερα (22/9) για χορήγηση της τρίτης δόσης. Θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι. 

Η εν λόγω ρύθμιση τίθεται σε ισχύ αφού δεν έχει διευθετηθεί ακόμη η Πύλη Εμβολιασμού ώστε οι δικαιούχοι να μπορούν να κανονίζουν τα ραντεβού τους πιο εύκολα από εκεί.

Οι πολίτες που θέλουν να μεταβούν στα σημεία και να λάβουν την ενισχυτική δόση, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Σε χθεσινές του (21/9) δηλώσεις, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του εμβολιασμού, υπενθυμίζοντας ότι πρώτοι θα πρέπει να εμβολιαστούν όσοι έχουν κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το booster shot (σ.σ. ενισχυτική δόση) θα χορηγούνται εμβόλια τεχνολογίας mRNA (Pfizer/BioNTech και Moderna).

Δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού για την 3η δόση μέσω της Πύλης Εμβολιασμού αναμένεται να υπάρχει στις αρχές Οκτωβρίου και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top