Μάγεψε πάλι η πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς: Το ολόσωμο μαγιό των 9.000 likes!

Μάγεψε πάλι η πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς: Το ολόσωμο μαγιό των 9.000 likes!

Φαίνεται θα μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι με τις σέξι εμφανίσεις της η πρωταγωνίστρια του Δαχτυλιδιού της φωτιάς… καθώς φωτιά και πυρκαγιά στις αντρικές και όχι μόνο καρδιές βάζει φορώντας το μαγιό της

Τα γυρίσματα – γυρίσματα, η δουλειά – δουλειά, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη ξεκινήσει τις μίνι – αποδράσεις στα νησιά και ειδικά στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Γι’ αυτό και με την πρώτη ευκαιρία, η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία και μάλιστα με το πιο stylish ολόσωμο μαγιό που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η Οικονομάκου συνδύασε το λευκό – με κοψίματα στο πλάι – ολόσωμο μαγιό της Melissa Odabash (Salt Water) με ένα Panama hat, έγινε και το πρώτο καλοκαιρινό «κλικ», η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και περίπου 9.000 «καρδούλες», κοινώς likes, βρέθηκαν κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: Επιβεβαιώνει ότι δεν υπέβαλε παραίτηση ο Σ. Αγγελίδης – Η πρώτη τοποθέτηση

VIDEO: ΠτΔ: Επιβεβαιώνει ότι δεν υπέβαλε παραίτηση ο Σ. Αγγελίδης – Η πρώτη τοποθέτηση

Σε δηλώσεις για την επικαιρότητα προέβη σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE