Μάγεψε πάλι η πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς: Το ολόσωμο μαγιό των 9.000 likes!

Μάγεψε πάλι η πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς: Το ολόσωμο μαγιό των 9.000 likes!

Φαίνεται θα μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι με τις σέξι εμφανίσεις της η πρωταγωνίστρια του Δαχτυλιδιού της φωτιάς… καθώς φωτιά και πυρκαγιά στις αντρικές και όχι μόνο καρδιές βάζει φορώντας το μαγιό της

Τα γυρίσματα – γυρίσματα, η δουλειά – δουλειά, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη ξεκινήσει τις μίνι – αποδράσεις στα νησιά και ειδικά στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Μιχόπουλος.

Γι’ αυτό και με την πρώτη ευκαιρία, η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία και μάλιστα με το πιο stylish ολόσωμο μαγιό που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η Οικονομάκου συνδύασε το λευκό – με κοψίματα στο πλάι – ολόσωμο μαγιό της Melissa Odabash (Salt Water) με ένα Panama hat, έγινε και το πρώτο καλοκαιρινό «κλικ», η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και περίπου 9.000 «καρδούλες», κοινώς likes, βρέθηκαν κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE