ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Δασκάλα εξανάγκασε 2χρονο να κάνει σεξ με 5χρονη για να τους βιντεοσκοπήσει

Φρίκη: Δασκάλα εξανάγκασε 2χρονο να κάνει σεξ με 5χρονη για να τους βιντεοσκοπήσει

Οι γονείς των παιδιών, μόλις ενημερώθηκαν, επικοινώνησαν με τις αρχές που συνέλαβαν την 68χρονη γυναίκα.Το συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Gauteng, στη νότια Αφρική, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια δασκάλα από τη Νότια Αφρική, η 68χρονη Daphne Sithembe έπιασε στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου έναν 2χρονο να κάνει σεξ με μία 5χρονη και τους εξανάγκασε να επαναλάβουν την πράξη αυτή για να τους τραβήξει βίντεο.

Η 68χρονη παρότι ομολόγησε ότι εξανάγκασε τα παιδιά να κάνουν σεξ στο γραφείο της μπροστά σε άλλους καθηγητές για να τους βιντεοσκοπήσει με το κινητό της και να το δείξει στους γονείς τους, αφέθηκε ελεύθερη. Με απόφαση του δικαστηρίου το όνομά της εντάχθηκε στον κατάλογο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων και δεν της επιτρέπεται να εργαστεί ποτέ ξανά με παιδιά. Αυτή είναι η μοναδική της τιμωρία.

Επίσης αυτό που σοκάρει είναι ότι σύμβουλος της Childline, η Dumisile Nala ανέφερε πως η συμπεριφορά των παιδιών δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο και πως πιθανότατα επανέλαβαν κάτι που είδαν στην τηλεόραση. Βέβαια, χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που έκανε η δασκάλα, σημειώνοντας πως η αναπαράσταση θα ήταν πολύ πιο τραυματική από την πρώτη πράξη. Αναρωτήθηκε επίσης, πως τα παιδιά βρέθηκαν στις ίδιες τουαλέτες και ζήτησε να τα παρακολουθήσει ένα ψυχολόγος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top