ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν δύο ασθενείς - Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 23/9

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν δύο ασθενείς - Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Πέμπτη 23/9

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2021:

-       Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 550.

-       80 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 74,12% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 57,324 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       145 (ποσοστό θετικότητας: 0,25%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 119,481.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.