Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip κυκλοφόρησε ο Νίκος Γκάνος το νέο του τραγούδι, με τα πλάνα να αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, πως έχει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά κορμιά της ελληνικής showbiz!

Το νέο τραγούδι του Νίκου έχει τίτλο «Στα Βαθιά», με την υπογραφή των Παναγιώτη Μπρακούλια, Κώστα Λαϊνά και Νίκου Σουλιώτη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους, ενώ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy».

Για τις ανάγκες του clip, που σκηνοθέτησε ο George Ant, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκάδα, σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά!

Δείτε στο βίντεο το clip του «Στα Βαθιά»!

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.