Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip κυκλοφόρησε ο Νίκος Γκάνος το νέο του τραγούδι, με τα πλάνα να αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, πως έχει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά κορμιά της ελληνικής showbiz!

Το νέο τραγούδι του Νίκου έχει τίτλο «Στα Βαθιά», με την υπογραφή των Παναγιώτη Μπρακούλια, Κώστα Λαϊνά και Νίκου Σουλιώτη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους, ενώ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy».

Για τις ανάγκες του clip, που σκηνοθέτησε ο George Ant, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκάδα, σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά!

Δείτε στο βίντεο το clip του «Στα Βαθιά»!

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE