Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Αυτό είναι το πιο sexy βιντεοκλίπ του καλοκαιριού! Δείτε το εδώ – Θα παίζει παντού…

Με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip κυκλοφόρησε ο Νίκος Γκάνος το νέο του τραγούδι, με τα πλάνα να αποδεικνύουν, για ακόμα μία φορά, πως έχει ένα από τα πιο ωραία ανδρικά κορμιά της ελληνικής showbiz!

Το νέο τραγούδι του Νίκου έχει τίτλο «Στα Βαθιά», με την υπογραφή των Παναγιώτη Μπρακούλια, Κώστα Λαϊνά και Νίκου Σουλιώτη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους, ενώ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Spicy».

Για τις ανάγκες του clip, που σκηνοθέτησε ο George Ant, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Λευκάδα, σε μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά!

Δείτε στο βίντεο το clip του «Στα Βαθιά»!

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE