Λευκωσία: Ακαριαίος ο θάνατος της 24χρονης! Συγκρούστηκε βίαια με απορριμματοφόρο

Λευκωσία: Ακαριαίος ο θάνατος της 24χρονης! Συγκρούστηκε βίαια με απορριμματοφόρο

Τραγωδία στην άσφαλτο σήμερα το μεσημέρι αφού 24χρόνη οδηγός άφησε την τελευταία της πνοή στη σκηνή του δυστυχήματος. Το θύμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε βίαια με διερχόμενο φορτηγό όχημα που μετέφερε σκουπίδια.

Τροχαίο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 11:00.στο δρόμο Ανθούπολης – Παλαιόχωριου Η άτυχη 24χρονη οδηγός συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό κάτω από συνθήκες που διερευνά η αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις καθώς και άντρες της Πυροσβεστική που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν την ατυχή 24χρονη απο την άμορφη μάζα σιδερικών εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με την κατάσταση του να είναι εκτός κίνδυνου. 

Διαβάστε επισης: 

-Έκλεισε ο δρόμος Λευκωσίας – Παλαιχωρίου από το θανατηφόρο – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή

-Έκτακτο: Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λευκωσία – Νεκρή γυναίκα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE