Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο

Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο

Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο τα οποία προέκυψαν από 21.789 εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση από το «υπουργείο υγείας».


Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα δύο θετικά περιστατικά προέρχονται από το εξωτερικό, τα 12 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 52 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 22 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα πέντε στην Κερύνεια, τα 20 στην Αμμόχωστο και ακόμη πέντε στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας έφτασε τις 19.104 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο Covid – 19 ανέρχονται σε 77.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.