Έβαλαν μέσα σε κρέπα ναρκωτικά και την πήραν σε κρατούμενο – Τους κατάλαβε ο φρουρός

Έβαλαν μέσα σε κρέπα ναρκωτικά και την πήραν σε κρατούμενο – Τους κατάλαβε ο φρουρός

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες που αποπειράθηκαν να περάσουν ναρκωτικές ουσίες στις φυλακές της Πάφου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, άνδρας 36 ετών επισκέφθηκε τα κρατητήρια στην Πάφο με σκοπό να παραδώσει σε κρατούμενο φαγητό και ρούχα.

Κατά τον έλεγχο του πριν την είσοδο στις φυλακές, εντοπίστηκε μέσα σε κρέπα μεθαμφεταμίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων, ο 36χρονος συνελήφθη ενώ έδωσε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά σε κρατούμενο στην Πάφο, καθώς πριν από τρεις ημέρες 35χρονος είχε κρύψει ναρκωτικά μέσα σε σαμπουάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.