Έπιασαν 22χρονο για την φωτιά σε παρεκκλήσι στην Λεμεσό

Έπιασαν 22χρονο για την φωτιά σε παρεκκλήσι στην Λεμεσό

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό, διάρρηξη και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουλίου, 2021 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι στο παρεκκλήσι της Παναγίας του Βατζιερα, στον υδατοφράκτη Πολεμιδιών, προκλήθηκε ζημιά σε διάφορα αντικείμενα στο εσωτερικό της εκκλησίας, στις πόρτες και στα παράθυρα.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι υπήρχε φωτιά σε γλάστρες στο εσωτερικό του ναού, η οποία έσβησε μόνη της.

Ο 22χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE