Ο Ατζούν του Survivor έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη - Τι είπε ο ίδιος

Ο Ατζούν του Survivor έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη - Τι είπε ο ίδιος

Το J2US έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη σε ρόλο οικοδεσπότη.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του λαμπερού σόου, ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή, «Τι λες τώρα» στο Mega.

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι μια… περίεργη μέρα για τον ίδιο αφού έλαβε εξώδικο από τον Τούρκο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Είναι μια περίεργη μέρα σήμερα γιατί μετά το εξώδικο που μας έστειλε ο Ατζούν για τον Τζέιμς… Φυσικά και ισχύει! Μου έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στο Survivor, άρα δεν μπορεί να συμμετέχει σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Τι θα γίνει; Θα δούμε το βράδυ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τελικά ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε τη σκηνή του J2US στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE