Υπέστη πολύ μεγάλο σοκ η γυναικολόγος μετά την καταγγελία – «Η ασθενής είχε κυρίως ακράτεια»

Υπέστη πολύ μεγάλο σοκ η γυναικολόγος μετά  την καταγγελία – «Η ασθενής είχε κυρίως ακράτεια»

Την πλευρά της πελάτισσας του θέλησε να μεταφέρει ο δικηγόρος Γιώργος Διογένους, ο οποίος εκπροσωπεί την 36χρονη γυναικολόγο που καταγγέλθηκε στην Λεμεσό ότι προχώρησε σε χειρουργείο αφαίρεσης μήτρας, χωρίς τελικά να την αφαιρέσει.

Ο δικηγόρος της 36χρονος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Sigma αναφέρει ότι κάποια ΜΜΕ έχουν ήδη δικάσει και καταδικάσει την 36χρονη και αυτό πρέπει να αποφεύγεται για να προστατέψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Όπως συνέχισε από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της έχει συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Θέλοντας να τοποθετήσει και τη δική τους πλευρά ο κ. Διογένους αναφέρθηκε στην εν λόγω ασθενή τονίζοντας πως το κύριο σύμπτωμα της ασθενούς ήταν η ακράτεια και το χειρουργείο είχε ως στόχο την βελτίωση του προβλήματος. Το κύριο τμήμα ήταν η ανάταξη της ουροδόχου κύστης και η υστερεκτομή έγινε επιβοηθητικά εξήγησε ενώ αφαιρέθηκε και τμήμα 5-6 εκατοστά μήτρας.

Μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση της γιατρού ο δικηγόρος της έχει αναφέρει ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο σοκ και ότι πρόκειται για μια γιατρό η οποία υπήρξε και υποδιευθύντρια σε Γερμανικό Νοσοκομείο.

Δείτε σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE