Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη 5,7 Ρίχτερ - Αναστάτωση στο νησί 

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη 5,7 Ρίχτερ - Αναστάτωση στο νησί 

Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 9:17 το πρωί στην Κρήτη ταρακούνησε το νησί και αναστάτωσε τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα οι κάτοικοι από την ισχυρή σεισμική δόνηση, βγήκαν από τα σπίτια τους.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE