Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 25.417 τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο» υγείας, 3 αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 9 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 51 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Από αυτές 23 προέρχονται από τη Λευκωσία, 8 από την Κερύνεια, 14 από την Αμμόχωστο, 1 από τη Μόρφου και 5 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 19.302 και των θανάτων σε 78.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE