Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 25.417 τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο» υγείας, 3 αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 9 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 51 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Από αυτές 23 προέρχονται από τη Λευκωσία, 8 από την Κερύνεια, 14 από την Αμμόχωστο, 1 από τη Μόρφου και 5 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 19.302 και των θανάτων σε 78.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE