Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων ηλικίας 83 ετών και άνω, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.


Σε σχετική ενημέρωση διευκρινίζει ότι καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο ημέρες από τα άτομα ηλικίας 83 και άνω και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε σήμερα ο εμβολιασμός με την ηλικία των 80 και άνω.

Αναφέρεται εξάλλου ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκαν 1706 εμβολιασμοί και χθες Τρίτη 1441.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE