Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων ηλικίας 83 ετών και άνω, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.


Σε σχετική ενημέρωση διευκρινίζει ότι καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο ημέρες από τα άτομα ηλικίας 83 και άνω και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε σήμερα ο εμβολιασμός με την ηλικία των 80 και άνω.

Αναφέρεται εξάλλου ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκαν 1706 εμβολιασμοί και χθες Τρίτη 1441.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE