Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων ηλικίας 83 ετών και άνω, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.


Σε σχετική ενημέρωση διευκρινίζει ότι καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο ημέρες από τα άτομα ηλικίας 83 και άνω και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε σήμερα ο εμβολιασμός με την ηλικία των 80 και άνω.

Αναφέρεται εξάλλου ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκαν 1706 εμβολιασμοί και χθες Τρίτη 1441.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.