Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων ηλικίας 83 ετών και άνω, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.


Σε σχετική ενημέρωση διευκρινίζει ότι καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο ημέρες από τα άτομα ηλικίας 83 και άνω και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε σήμερα ο εμβολιασμός με την ηλικία των 80 και άνω.

Αναφέρεται εξάλλου ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκαν 1706 εμβολιασμοί και χθες Τρίτη 1441.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE